20J: #somrefugi si construïm xarxes

Enguany he tingut l’oportunitat de ser juntament amb Kaissa Ould Brahampresentadora de l’acte institucional organitzat per l’Ajuntament de Barcelona-Bcn Ciutat Refugi al Saló de Cent en motiu del 20 de juny-Dia Mundial de les Persones Refugiades. Un acte que reuneix a les entitats que participen en el Consell Municipal d’Immigració de Barcelona i altres entitats que treballen pel benestar de les persones refugiades en la ciutat i representants de diverses administracions.

A banda de la lectura del manifest, la valentia de l’Alejandro Díaz regalant-nos el seu testimoni com a sol·licitant d’asil, les cançons del cor de dones del Lloc de la Dona, els parlaments… vull destacar un moment trencador en l’acte: la construcció d’una xarxa simbólica que apropi el treball de les entitats i l’administració; que ens permeti crear xarxes de solidaritat enfront les xarxes d’explotació; que generi sinergies en corresponsabilitat; que permeti reduir el temps de les administracions en benefici del temps de les persones…

Més info: Xarxes ciutadanes i entitats, protagonistes de la Barcelona acollidora

 

 

Quant a wwwlarosacat

https://www.linkedin.com/in/wwwlarosacat/
Aquesta entrada ha esta publicada en Asilo, Día Internacional, Trata, Trata Seres Humanos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari